BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, July 6, 2009

aku bosan...

bosan menunggu duit biasiswa...bile nak masuk ~

Wednesday, July 1, 2009

influenza A..

salam...
aku br je add drop subject ntuk sem 3 ni..
sib baik line tak busy..dpt gak add ntuk amy..huhu
panas ah perak ni...aku taktau nak tido mane mlm ni...kuceng abg aku dah melakar peta malaysia kat atas tilam..isk sib baik tiot..kalau tak aku dah tendang..kekeke.kidding!!~

rindu ah ngan umah..rase cam tak nak balik je..rindu ngan ainul..isk..


aku nye flight pagi td delayed..tp takpe ah..kejap je..
mase ngah duduk2 tu aku nengok byk org cina pkai mask..pastu aku tringat pbualan along ngan mak last week...

along : ish..di klia tu org cina smua pakai mask..
mak : ahhh..dorang tu pkai mask..tapi makan jg benda tu..nama pun selsema babi..

aku : hahaha..kejam!~


ok ah..aku nak titon..esok nak balik kedah!~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...