BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, June 26, 2009

sengal!!~

salam...


aku nak masukkan video hoki uum vs usm..tapi beso gile file tu..tak jadi ah..keke...ape2 pun try tgok kat youtube ye...
http://www.youtube.com/watch?v=JL_A5TQe_c0
eh jap2..uum vs usm ke utm ye..?aku pun x sure...tp rasenye usm kot...
cube dengo name sape yg pling famous asyik kne sebut je..kehkehkeh
aku tension sgt ngan game ni..team ni menang... tak kalah!!tapi kite menang suara je!!..bising!kecoh!

sem dpan aku taknak main belah kanan lg..aku prefer main belah kiri yg aman..lagi damai..aku tak suke di pressure..camla hebat sgt nak marah2 org!~cess!!...selamat tinggal sayap kanan
aku mgaku ah... i made a lots of mistake..n aku akan brusaha ntuk perbaiki diri aku..aja2 fighting!~
yg aku geram sgt bleh plak cakap ktorang sja buat alasan sesat kat kuala kedah mase nak tgok game utm vs usm tu...takpe la..tuhan maha adil..Allah s.w.t sentiasa di pihak yang benar...kan??

p.s - sorry!~hatiku bukannye hati batu...

hockey!!..


1st pic tu sandra...2nd pic fatheen aku n bajie...last pic team hoki ktorang~


la
gambar mase kat labuan..pic yg 1st tu atas ferry dr menumbok ke labuan..2nd tu gambo blik kat ikip labuan tmpat ktorang mnginap...n pic yg last tu aku n fatheen mulaw..




i love u girls...bajie n fatheen..umwahxxx



peace~

salam!~

aku tbace kat blog fatheen psal hoki..aku windu gile kat team hoki sabah college...windu gile2 ah..
memang enjoy main ngan korang...even though sometimes kt bmasam muke..tp skejap je then rapat balik n continued being mulaw...

aku join hoki tahun 2005..mase tu ade orientasi asrama..pastu bajie kate nak gi training..so aku pun nak ikut la..padahal mase tu nak escape dr latihan bola tampar hostel je..ntah ape2..so ktorang pun g la trun training..mule2 tu agak kekok ah sbab aku tak pnah pgang pun stick hoki tu...tapi terror gak aku main..sbab baru je 2 minggu trun training coach dah offer aku main ntuk 1st eleven..ceh..bangge siot..padahal takde la hebat sgt..sampai kak grace jerit2 cakap aku bute tak nampak bola..huahuahua...tapi coach ktorang memang sempoi la..besh gila..tegas tapi baik!~
siap blanje makan agi..huahua..

apstu aku masuk form 6 aku join agi...kali ni coach ltak aku jd striker..aku pun blasah ah..yg penting keje aku jage angle n ready dkat top D..agak mjadi la jg stratgey coach...


dlm team 2007 tu yg aku ingat ade fatheen...budak ni kire star gak la..pnyumbang gol tbanyak..aku rapat gak ngan die..die agak mulaw..huahuahua.. mase primier 2007 pun ktorang duk sbilik kat hotel ape ntah tu..fatheen,,ko mesti ingat btape susahnye nak kejutkan aku smpai coach pun dtg blik pukul aku ngan bantal suh bangun..hahaha..bengong btul...ade satu malam yg ktorang gi skodeng bapok2 dr blik wan n frances..pastu cikgu2 netball dtg marah n aku ngan selamba je balik blik..malu siot!
dahla aku yg paling senior dlm team tu...tak senonoh btul!~
dah tu bile cikgu netball tu dtg blik nak check ktorang dh tido ke blum aku nyorok dalam slimut,,,tapi ngan selambe je sandra cakap aku dah tido..padahal aku br je balik dr kne marah oleh cikgu2 tu..haha..bodoh ah..rase nak ketawa je dlm slimut...sorry yer cgu ros n cgu cindy..haha!~

aku suke btul ngan dak sandra ni..baik gile..innocent..suke tolong aku..haha...mase kat labuan pun aku rapat ngan die..bile aku tjage malam2 aku g kat tmpat die n sape lg sorang kawan die tu..aku lupe...kekeke...

yg lain2 dlm team aku yg aku still ingat..ade rita..ni pun mulaw gak..ade putri yg hot!~...ade dayah lastman hebat...pukulan die memang tiptop la...ade ida...ade vidline yg kecik2 cili ape...frances yg slalu cakap 'sorry'..haha...wan keeper..sape lg sorang keeper tu ye..waaa..aku lupe la...sorry guys..hehehe


apepun korang still da best..aku enjoy gile ngan korang..n thanks to coach kasnizam yg byk bg dorongan smpai aku betul2 fall in lurve ngan hockey..

aku geram!!!! #$%#$&~

mangkuk jamban!!!!
geramnye aku...kalau ye pun ko nak tuka bilik ko pindah je la sorang2..
takyah libatkan ktorang sume...ni pepandai je antar surat gi pgetua kate aku nak satu blik ngan ko n yg due lg tu dlm blik yang lain...geramnye aku!!!!!!dah tu gune email aku plak..wei ingat aku bodoh ke!!!!!!!!!
(memang agak bodoh ah sebab aku share password email aku ngan ko..suwei!!)
ape kene la ngan ko ni...keje bodoh la wei nak tuka2 blik ni padahal kite dah kenal 1tahun..dah kenal luar dalam...bengap!!aku takde mase nak luangkan setahun lagi untuk trime roomate baru yg aku blum kenal luar dalam!!i wonder where da hell did u put ur brain in?#$&*%$#!!!

ko memang cari pasal ngan aku...dahla gune email aku..sib baik aku jumpe email tu kat folder deleted..kalau aku tak cek kat situ smpai mati pun aku tau!!!...bodoh ah!!!bodoh 100x!!!stupid!!!!!!!!

aku benci!!!!!!after wat u've done jgn tanye kalau pasni aku brubah 101%


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...