BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, September 19, 2013

ma niu laif



assalamualaikum :)

aiyo asyik bersawang blog.. i guess sume org dh tak minat nk ber-blog kan since ade insta.. kuikuikui

alhamdulillah dh masuk sem akhir di ukm..insyaAllah ..dh sem 3.. takmau la smpai sem 4.  isk isk
tp malasnye ya ampun..bertangguh2 nak wat thesis.. takde org nk motivate (padahal alasan je).. ingatkan dh tinggal sorg kat sni bolehla nak wat keje..takdela nak merayau.. takde makneeee ok..takde makne! ngan sorg2 ni gakla ke hulu hilir.. smpai wat muke eksyen.. kalau boleh bw tag kat leher "sorg2 pun boleh survive hokeiii" ... hahahahaha ko mampu?

eh nak cite.. last sem kan punyela blagak taknak dftar kolej..kengkonon nak cr blik sewa..konon je laa.. padahal malas nk daftar.. malas betul engko ni ye ...
skali dtg sem ni nak daftar bilik takde blik dh.. di buang ke blok yg dh lama tak berpenghuni.. blok 15 kolej keris mas.. memule tu nyumpah gak dlm hati.. 'binawe betul ' padahal salah sendiri kan.. jari tunjuk lentik2 kan sikit smbil tenyeh2 kat dahi ngan hati.. tu laaa malassss sgt.. amik ko!

ghupenye bukan i je ...bykkkk lagi spesies malas cam i..ke dorg taktau kene daftar.. i je yg tau tp malas.. ok -___- my fault.. tskkkk

pastu dh daftar blik dapat tingkat 4.. nasib baik ade buah hati.. tlg angkatkan brg..kesian die.. tp sempat lg beramah2 ngan macik2 yg anto anak depa kat blok ni..nasib baik tak sgkut jd mak angkat..byk bebeno mak angkat die tu -__-" 
pastu setel angkut brg g beli barang2 sume.. rumet sy comel je.. kecik2 tapi rambut tomboi ok.. kulit putih melepak.. iskkk putih gileeee! kalah i.. pastu sempat jeling2 tgok bakang bdn die bersih..satu jerawat pon takde.. nak bandingkan ngan sy ni.. iskk apesal tah.. bakang badan ni byk jerawat.. pastu ade la ngadu kat buah ati kan.. skali tu tetibe satu hari die tepon semata2 nak suh try nivea.. die kate tgok dlm iklan nivea bdn model tu bersih kat bakang.. hampesss betol! tu je ok die nk ckap.. pastu tanye die , tu je nk cakap? aah... tskkkkkkk     m[ - __ - ]m  eh melalut dh.. 

haaa sal rumet sy tu.. tp kaannnnnnnn.. walaupun die putih bersih..tp die slalu takde kat blik.. kadang2 je tido blik.. i hetchu.. sy ni kekadang dtg penyakit nye malam2 pndai takut tetibe.. camne tu,, tp besh gak.. sbab bile bangun pagi boleh exercise tanpe rase was2..kalau die ade malu laa.. kang tetibe ngan wat squat die celik mata.. tak ke die pelik.. kihkihkih

amik masa 2 hari gak nak setelkan semua brg2.. sbab nak plih mana yg pakai ngan tak pakai.. malas nak penuhkan blik.. pas dh kemas2 not bad gak aaa sbenanye blik ni.. kalau tak mase memule masuk tu rase nk kua balik..nak cek dpn pintu ade tak tulis 'bilik stor' ke.. ke 'wad terbiar' ke.. -__-

jom2 layan gamba..



ni rak buku kecik2 taknak mampos dh beso nyusahkan ai
sib baik satu subjek je lagi..kalau tak maunye temuntah2 rak buku ni.. :)


hiduk kne kreatif bebb.. takde tempat nak gantung ni gi kedai beli hook ni.. haaa seee.. kreatif tak sy :)



ni katil ai.. walaupun rumet ai slalu takde tp bed-mate ai ade.. comel ..putihhhh lagi uolls.. kikiki
bantal je dh lima.. pastu nasib baik mmg tak disediakan bantal..lau tak enam hokeiii.. (sambil ramas2 satu sarung bantal extra..cisssss)



ni meja study merangkap meja makan, meja solek, meja tempat lepak, tempat berangan dan segala macam lagi la.. eh kepala bed-mate ai la.. ;)


dkat board haruslah ade gambo buah2 hati.. banyakkk buah hati ai tau.. hihihi


sebelah katil sy ade ayat kursi..saye lekat sendiri la of kos..mesti ade nak kata elehhh lekat je tak gune.. eh hellooo baca ok.. lekat supaya stiap kali terpandang trus baca.. ke kalau ade bende nampak hangus trus.. eh?? boleh.. 


buh semua dlm bakul beso.. letak tepi katil.. pastu kalau nak g tandas bw bakul smbil muke eksyen.. pe tengok2.. tau la bakul ai beso.. ni bakul nak g market ok.. ko ade? padahallll cari kat kedai tak jumpe.. maluuuu -___-


jimat ruang.. tapi rase ni tak lamaa ni.. hahahahaha


pemalas kan..haruslah tabur2 cam tu.. feeling cam tabur bunga.. main campak je.. dasarrrr


pemandangan dari tingkap.. tu paper tu lekat sendiri.. sebab tensiii nampak lua.. kang ade org ngintai.. ade ke org nak intai.. taklaa..takut monyet intai ke.. huhu
eh haii vivavooom.. senang nak tgok kete.. parking dpan tingkap blik.. malam2 lau was2 dh kunci ke belom haaa senang keje ai.. smbil picit2 alarm kete tu smbil makan roti.. 


vivavoom lagi .. :)


sumbat segala mak datuk barang bwh katil.. printer, iron, baldi...


anak bed-mate ai.. kembo seiras.. gegurlll gitu


since takde karpet ni la penyelamatnye..cejukk :)


katil org sebelah.. tapi org takde..hihihi :)

dah habisss kemas sume.. rehat2 mandi n landing atas katill borak2 ngan bed-mate.. manje..siap baring2 atas ai lagi.. ko hado???


sekian... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...