BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, January 31, 2012

belaian jiwa ke lambaian jiwa??


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


tadiaku ngemas2 blik mak..pastu tejumpe sesuatu..
memori daun pisang?
memori cinta monyet?
memori cinta si monyet tgh makan pisang...haa sedap skit bunyi nye.. kekekeke



ni laa menatangnye yg aku jumpe..keychain yg aku bli dr ekspo mane tah.. mase ni tgh 'hangit' becinte monyet..maka ku suruh abg pjual tu tuliskan 'belaian jiwa' di keychain itu..perghh jiwang kot time tu... ketawakan diri sndri..hahahaha

kenape belaian jiwa?? sbab mase tu aku n si 'kisah lpas' ni suke lagu ni.. kalau die kol ,aku suh die nyanyi.. suare die memang boleh tahan.. suare die dgn adunan gitar akustik kat blakang kalau dlu aku dengar aku leh umpamakan seperti melihat show awie di istana budaya.. hahaha kalau skarang.. alahhh stok wat taik tinge cair..boleh??hehe

die adela org ptame yg myedarkan aku bhawa kisah bapa kawen due tu betul2 wujud.. kekonon sblum tu aku engat tu cume drama tv je..skali die citer sal family die.. aku ase cam nk nangeh lak.. pdahal takde la ape2 yg sadis sgt pon.. sbb bapak die still adil ..menurut pdgan aku la..

aku still berkawan dgn dia..tp kekadang aku rase title kawan pon cam tak seswai..setaun pon agaknye skali je betegur sape mlalui fb..time bfday aku, takpon bile bfday ngko..just wish bufday semate2...mungkin itu yg lebih baik.. Allah knows best ;))

sekarang die telah pon berumahtangge..
bile melihat gmbar kawen die takde ape yg perlu di ungkap..cume rase bahagia melihat insan lain bahagia dgn teman hidupnye.. sebab kisah kite dlu tak berakhir dgn dendam, tidak juga benci..
bersyukur n yakin perancangan tuhan itu lebih hebat
happy for him.. semoga Allah merahmati perkahwinan kalian
dan semoga die berjaya mengemudi pelayaran yg penuh berliku
untuk menuntut ganjaran di padang masyar


'seindah...tiada lagi kau ku ingatkan'

Monday, January 30, 2012

bile budak2 memujuk..






assalamualaikum...

tengok laa ape aku dpt .. berkat aku mengamuk ptg td... ni anak buah aku, ainul bagi.. petang td die ketuk pintu nak mandi..sbelum die masuk blik air aku dh bagi warning..'jangan basahkan dinding2 bilik air!!!' die masuk pastu bape minit pastu die buka pintu.. 'mak dek,,, dinding dah basah'... pastu die tup balik pintu...

ok sabaaa...sabaaa.. die abeh je mandi die kua pastu die lari trun bwh...aku relax ag tegolek2 atas katil..skali tu aku tgerak nak g tengok.. perghhhh abeh basah.. dr dinding kiri, kanan, atas..singki, mirror... sotong kering yg bjemur dh jd sotong lembap.. ok.. aku trun tangge dgan sound effect ala2 bunyi hulk hogan trun tangge.. nampak hanger kat tangge.. oh yeah! capai hanger masuk blik nampak budak tu tegolek2 atas katil.. zap!!zap!!zap!!zap!! haa amik ko.. dh selesai hukuman aku naik balik atas..baring2..solat... sejuk skit ati..

pastu dh lame camtu die naik atas...die bg aku origami pic kt atas tu... 'nah makdek.. mak dek nak bunge lotus kan??ni ainul dh buat..dh lame buat..amik laa '... hahahahaha.. bodek nampak... see..budak2 pon pndai memujuk.. tapi tgoklaa..esok2 die buat lg.. cesss




gadis blue

Thursday, January 26, 2012

time for mamam!!!




assalamualaikum...

cume nak bg gegendang di perut berbunyi rancak..

:)


due gambo kat atas ni dr restoran lembah impian..
yg rendang tu sgt sedap..tringat rendang daging tok mak
mee tu tak sedap T_T


sup tulang dr gerai mee racun batu pahat :)


yg ni mak long blanje..
klau org blanje mmg sedappppp ;))


secret recipe


strawberry shake ;)

yg ni chicken roasted ape tah.. 2 -2 ni dr the pancake house..
gravy sauce die sedap..tp bile naik kete je pening..
byk buh ajinomoto ke??


chocolate pie .. borneo bakery, grace point ;))
sedap ngat...

yg ni the untold recipe..sgt sedapp
hahahaha
ade mcm kat NZ tak?? ni kat mesilau kundasang SABAH ;)))

sekian..
silelah bergendang dengan lebih rancak
wahai gendang gendut tali kecapi
kenyang perut boncet tetapi :))


ha ha

Mandom Beauty review ;)


assalamualaikum..

dah lemau sebenonye post ni.. dr bulan lepas nak bg review psal mandom beauty cleansing express ni..tapi tu la... agaknye kne gune cleansing express tok bersihkan bakteria malas.. hu hu

jom layan gambo dlu..


sumber : mr. google's image


yg hijau tu ntuk oily/combination skin
yg pink aku taktau..

sumber: mr. google's image


penah tak nampak produk ni kt watson n guardian? aku slalu nampak.. tapi taknah pon teringin nak belek.. smpaila aku tsalah beli makeup remover silky girl yg aku sangkekan liquid ghupenye dlm bentuk lotion.. haiyaaa bminyak..belengas je aku ase.. pastu mase kat masjid india ngah ujan.. kami singgah g watson beli payung n aku terpandang produk ni.. memang trus beli la bile tringatkan makeup remover silky yg hampas tu.. skali tu dh balik try..wahhhh besh giler.. macam air je tapi ase betul2 bersih..

knape di namakan cleansing express sbab kalau ko pkai produk ni pastu trus tido pon boleh.. tapi ofcoz aku tak tido trus la kan..muke stok jerawat camni haruslah aku double kan dengan facial cleanser skinz.. baru rase yakin n boleh tido ngan bahagia..cewahhh 8D

ni lpas calitkan kat muke ..
ni baru kesan calitan yg 1st.. sgt2 senonok okei ;)

stakat nak bersihkan mascara, eyeliner sume tu memang sgt berkesan.. cume ade certain mascara yg degil nak mam*** je memang susah skit..tapi oleh krn aku bukan bangse yg nak kuar je kne pkai mascara, maka aku bagi 4 bintang tuk produk ni..

sesape yg kulitnye sensitif cam aku (hati pon sensitipp uuu), maka produk ni sgt seswai.. sbab bebas dr alkohol, minyak, pewangi bla bla bla.. gunelah.. baru tau~ ;)



telekung warna... PEACH!!!



assalamualaikum..

aku kan takde keje.. i mean bebetul tak keje...still hunting 4 job..ade ke sesape nak offer aku job.. hehehe so bile aku teman mak aku g kamdar n nampak kain kaler plain rm 3 semeter aku pon dok hasut mak aku bli..nak wat telekung.. so aku amik kaler peach, mak aku amik kale putih.. aku ade bace kekonon kalau telekung kaler ni tak bape seswai..tp balik pd niat kite la kan.. warne tu tak menjejaskan ibadah pon.. ;)


haa ni la kalernye.. peachy pink gitu..auww semeter rm3 ..aku beli 4.5 meter ..skali tu tlebih..so aku decide nak double kain dr kpale ke paras dada.. sharian aku dok dlm blik..start jam 3 pm jam 10pm siap..hahaha failed.. lambat gile... tapi puas hati dengan hasilnye.. alhamdulillah..



yg bgantung kat blakang tu kainnye.. abeh je jait smalam trus cuci.. ;)
yerlaa...kite tak tau kot kedai atau gudang kain ni dipijak2 je kan..
sbb tu la rase tak yakin nak pkai trus baju yg dibeli.. apetah lagi yg pakain hok dalam2 tu..
keh keh keh

cewahh..posing gune telekung..taknah dibuat org.. hahaha sile abaikan mule yg bekilat cam cermin.. ;} ni muke baru balik interview.. aku g interview keje kat college.. memule ngat nk jd tutor kt kolej tu..pastu die kate bhagian admin ade kosong.. pastu die tgok aku dr area putatan haa trus die offer handle pusat tuisyen bdekatan ngan umah aku.. wahhh pasni kalau waktu lunch boleh kol mak suh mak naik beskal antar lunch..hahahaha bahagia hidup ngko jah.. pang!!! pastu mak kate ape kate ko g kje nek beskal je..hahahaha serangan balas nampak.. hahaha
x confirm ag pon dpt ke tak... die kate ape2 die kol next week..

papepon semoge Allah swt mudahkan urusan kerja ni..amin ;)


p/s : azam nak blaja menjahit dah hampir tercapai.. ;)


Tuesday, January 24, 2012

banyak citer..

assalamualaikum..


sebenanye byk benda y nak dicoretkan.. tapi tuk memeriahkan blog make haruslah dipisahkan kpd beberapa entri.. entri lain esok je la..malass + sentap.. menunggu hampir sejam dlm tepon last2 hanye menunggu... cakap nye tak jugak.. biaselah org busy.. huhu sian i.. ;(

pagi2 td dh dikejutkan oleh abe.. nak apo abe kol pepagi ni.. cewahh.. lebih kurang cenggitu la aku bpikir dlm ati..padahal dah jam 9 lebih daaa..haha bughok pangai.. jwab je salam trus aku ditembak oleh meriam buluh abe.. ( awat tetibe ari ni panggilan en kekasih dh betukar ke abe?..haha) die tanye buh ape kat wall FB die.. die dh lame tak update FB.. nak online jgnkan aa.. bz memanjang..dah besawang FB mu abe.. bukan stakat besawang.. lelabah kat FB mu dok kendurikan pepatung beso.. huh ape aku mgarut ni..?? balik kpd cite asal.. aku kan baru bgun..otak agak LEMBABBE skit aa.. pastu aku dok pk2 ..ohhh msti psal kekasih yg gelap tu.. aku habaq la yg aku tulis ' meskipun engkau hanya kekasih ku yang gelap..' die tanye awat tulis camtu.. b ni kekasih gelap awak ke? hahaha tu salah paham tu..kekasih ku YANG gelap ye bukan kekasih gelapku.. pastu otak yg baru bangun pon semakin ligat berfungsi.. eh sape yg bgtau..kate dah lame tak online.. haa abe baik bgtau sapo yg dok smpaikan kabo pelesu ni.. kang adik tenyeh2 smpai dak tu jatuh lesu.. die kate kawan die.. haa jate ke tino abe?? apee tine?? cehh

ade awex kol die pepagi bute sbab tekejut aku tulis kt wall die camtu.. aku takdela nk bengang kan ko nk kaco abe pagi2.. tapi agak aa.. aku bukan tulis kekasih gelapku.. aku tulis kekasih ku YANG gelap... mmg betol kan?? PANGGGG!!!! hahahah jgn marah abe.. wlaupon abe gelap dr adik, tapi abe tetap cerah di hati adik.. pangg laju2... hahahaha

okei..abaikan.. small matter..salah paham.. aku saje je nak kaco2 buh ayat tu kt wall die..

dlu aku penah g konsert sofazr kat UPSI..pastu sapetah name guitarist die tu...hmmm aku lupe... die kire 2nd vocalist aa.. die nyanyi lagu kekasih gelapku.. tapi die putaq ayat tu jd camni.. 'meskipun engkau hanya kekasih ku yang gelap' ... beberape jam sblum aku tulis kat wall abe aku de denga lagu tu dlm kete..tu yg terimbas sgale kenangan mase konsert tu.. dan tringat ayat2 tu.. aku dok antara paling depan tu mase tu.. hahaha dasyat.. pdahal aku bukan la kaki konsert ke hape.. bukan muke aku laa nak muncul kat konsert.. tak kose mak.. baik aku buat konsert kat umah.. aku nyanyi smbil goyang tangan ke kiri ke kanan.. pastu dah abeh lagu sndiri mau tepuk laa.. sambil berkate taun depan konpem aku menang juare lagu.. PANG!!! sampai kpale teteleng ke belakang...


oh ye..aku nak share psal mimpi aku smalam..aku mimpi KENTUT.. ye kentut!!bukan la bermimpi menjadi kentut atau dikentutkan.. oh tidak.. yg selalu mengentut tu aku..hahaha boco rahsie kerajaan.. haha ok.. camni mimpi aku tu.. aku ngah belari ngan kakak aku, noy ke shopping complex mane tah.. pastu dah kepenatan camtu kitorang teduduk je kat kaki lime.. tetibe ade mamat angkat banner beso yg tetulis pertunjukan kentut.. tetibe kuar budak kecil agak2 cam 2 taun yg sgt comel smbil berlari2 dan menari dan membuat pertunjukan kentut ye.. buat irama dr kentut.. aku ngan kakak aku macam :O ... ape ni? tak senonoh nye.. show dorg tu ala2 video flashmob kat klia tu..siyes kalau aku engat balik memang lawak..dh abeh show dorg tu pastu mamat yg angkat banner tu tetibe umum pertunjukkan yg ditunggu2.. cewahh aku ngan noy kusyuk ni bulatkan mate nak tgok.. pastu ade dlm seminit lebih gak..tapi takde sape muncul.. tetibe aku denga bunyi irama kentut.. dekat je ngan aku.. ghupenye yg kentut tu kakak aku.. kentut die kuar banyak ngat dlm bunyi irama lagu ye.. die pon tak sangke yg mamat tu dok kate sbenanye die.. aku ketawe bedekah2 smpai aku tjage dr tido sbab aku ketawa...hahahahahahahahahahaha aku nak ketawa agi..sumpah lawak!



sekian.

Monday, January 23, 2012

tomeinye die..


assalamualaikum.. ;)

tetengah search image singe CNY td tetibe dapat satu gamba menarik.. tapi bukan singe.. berat maybe berat singe.. wahhh mulut aku.. nak kne coklat ni ;)

wahhh..

sumber : dybiz.com

mak aih..momoknye dak ni.. ko tengok otot tangan yg mengangkat tu..perghh sian dak ni.. tak elok la dak2 kecik dh momok.. mudah dpt pyakit.. sesape yg bijaksana tolonglah buatkan roda bergerak yg cam harsmter nye tuh..tapi tolong,,, saiz beso skit ye.. eh? hamboiii..sesuke je aku..
aku niat baik..nak bg dak ni slim.. sian die..nanti jalan pon payah tau..

aku br tau.. lecturer aku bgtau yg kalau kite nak BF(breastfeeding) anak, kne bg due2 ye..sbelah kiri n kanan.. sbab antara kedua-duanye ni ade dua kandungan.. satu tu fungsinye cam makanan satu lagi cam air... barulah cukup ntuk baby tu..aku ingatkan slame ni ekot suke kite je nak bagi mane2.. cam ari ni nak bg kanan laa...td kan dh bg kiri...wahh no no no..kne bg due2..

lecturer aku ni baru pas bsalin anak kedue..puteh gebu anak die..tahniah puan Faizah.. yg ketige bile plak?ewah.. haha tanye org..ngkooo bile lg..kawen pun tak.. jawapan selamat.. saye dh merancang, tunggu tuhan je nak menentukan.. ;)

happy CNY ;)



assalamualaikum ..

*sebenonye jam 7 td dah tulis tajuk entri..tapi tetibe tersedo dr lamunan iblis.. ahh tak solat ag.. pastu tepandang al-kitab (Quran) pastu ter'pk lak..lame dah tak ngaji..teghoknye aku ni.. makanye tersadai la entri kosong dengan tajuk slame setengah jam.. Alhamdulillah ;)

hari ni CNY kan.. so di kesempatan ni nak ucapkan happy chinese new year kepada org cina kat Malaysia.. semoga negara kite sentiasa aman tanpa persengketaan kaum ..eh? boleh ke aku wish camtu takpe kan.. hee ntuk kepentingan sesame gak kan.. ewahh

kan ade sesetengah org berpendapat yang kite tak boleh wish kpd org bukan islam.. aku taknak sebut kafir..sbb kafir tu org yang bile kite terangkan kepada die kebaikan n kebenaran ISLAM tapi die tolak.. aku tebace dlm majalah ape tah.. lupe.. tp begitulah sewajarnye penggunaan istilah kafir.. haa bebalik kpd pe yg aku cakap tu.. kan ade org kate salah bile ucap selamat kepada org bukan Islam.. pade aku la..sebenanye begantung kpd niat.. NIAT kene betul..kite wish sbb hari ni ari perayaan die kan.. bukan niat kite ucap selamat semoge die selamat dr api neraka ke ape kan.. macam org yg bertudung..kalau niat betul dpt pahala.. tapi kalau kite dh sepuluh tahun bertudung tapi sebenanye niat kite hanye krane brtudung itu sbg fesyen kite hanye mnutup shaje tapi dlmnye kosong~ bak kate kawan i.. you got nohting.. hee aku bukanla alim warak.. tapi benda basic kite tau..dan ilmu tentang Islam yang masih banyak kite kne sentiasa korek , pelajari n praktikkan.. ye dok?

so...
happy chinese new year..

sumber : mr.google's image

kalau CNY ni mesti ade singe kan.. alaaaa singe yang telompat2 tehegeh2 tu..kiut..aku suke..aku kalau tengok mulut telopong..speechless..haha apesal tah.. suke..aku ase menantang tu sgt kiut hokei..tegedik2 mintak angpow.. aku suke tengok die tegedik2 kenyit2 mate..wahh tegode aku.. comel!!!! td mase aku kat dapo tetibe aku dengo bunyi gendang2 cine tu.. alaa lau singe tu tegedik2 lompat kan ade bunyi gendang kan.. haa kau..aku menjerit ye belari kua..excited punye psal..haha sempat plak aku tkjut ngan prangai sndri.. haha bukan calang2 aku menjerit.. 'WOW!!!!!singe!!!!' hahahaha.. cam jakun ko nyah.. haha pastu baru aku tesedaq.. patut la pon.. aku dh tige taun tak nampak menantang ni.. aku sblum ni kan study kat kedah.. kalau CNY je mesti kalau tak kat sintok, kat penang umah member aku,, takpon teperap dlm umah abg aku kat bota.. mane nak nampak menantang ni.. rinduu.. aku ase nak susun2 oren kat jalan kekonon nak gode singe tu dtg umah.. die masuk je aku sumbat dlm sangkar..boleh?? sekali yang kua..alahhhh anak2 pendatang ghupenye.. CANCEL!!! kekekeke...



wahh ko tengok..ngengade die gedik kat dpan ferrero rocher ye..
aku siku2 kang..
haippp!!!singe makan oren je...takyah ngengade makan coklat..
t cirit birit lak..
arghhhhhh comel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aku benci ko..ase nak gigit2..

sumber : mr. goggle's image

mode : tgh mnahan nafsu tgok singe yg comel.. eh?

Monday, January 9, 2012

bangau ohh bangau



aku rase cam nak mencarut je line tenet macam siput..LEMBABBE betul la.. alahai.. dah laa nak sminggu tak dpt online..bongok ah streamyx ni.. haa kan.. dah laa mood cam harem,, time ni la kau nak lembab.. hmmm..sib bek aku ni dlm blog je mncarut..tapi takdela aku mcarut smpai kua base kesat..paling tak pon aku ckap sial..tapi skali lg aku engatkan.. cume dlm blog je aku mcarut.. reality nye tak sanggup nak mengeluarkan pkataan tu..lebih2 lagi dpan org.. ohh tidak! aku paling jahat pon aku kate bongok, bodoh.. tu pun lpas tesembur ayat2 tu aku mule ase bsalah... makanye aku tak bape nak minat bile org mncarut..pompuan ke laki ke same je.. nasib baik kekawan ngan 'teman' i tak bape nak mncarut ngat... cume ade la mase aku kat u..member aku sorang ni comel gile.. memang klau laki tgok toleh 2 kali la aku habaqq hang.. skali kaki die terpele'ot... 'oh pukimak ko babi anjing sial..' hahahaha..ko boleh bayangkan tak?? muke2 kat situ memang cam org tetelan biji durian je.. muke cantik tapi kuat mncarut... tapi takpe... yang penting hati ko baik, orang still boleh accept ko.. hamboiiii..jauh bebeno dah aku lari topik ni.. aku ni sebenonye nak citer sal bangau.. ko tgok..ko tgok... dah lari tajuk...

sebenonye aku nak cite.. td aku jejalan ngan kakak n mak aku.. pastu mase kua dr kete aku nampak ade bangau kat rumput.. die nk terbang tp tak dapat.. sian je aku nengok.. aku tengok je la... kakak aku suh amik bw balik.. tapi aku pk nanti je laa... kot kalau balik nanti masih ade baru aku nak amik..ye laa..takkan aku nak bw bangau tu masuk shoping complew lak kan??kot anak kuceng ke guinea pig ke boleh la juga ko nak sorok dlm handbag.. ni bangau..haha pastu dh abeh sume urusan kami pon balik..skali tu aku tengok dah takde [ T_____T ''] baru bajet nak amik bw gi vet ke.. aku ni kesian lau tgok haiwan sakit...kesian je..ye laa kite manusia lau sakit leh ngadu2 kat 'teman' kan??heee haiwan nak ngadu kat sape... cian die.. naluri simpati aku kat haiwan ni sebenonye penah buatkan aku missed flight.. dr kl nak balik ke kk.. mase tu aku nak balik raye.. pagi tu aku kat perak umah abang aku.. flight aku jam 5.. dr perak ke klia adelah dalam 4 jam kan... so patutnye jam 1 dah kne betolak.. tp aku ni dh ready pastu bile nak kua umah aku nampak anak kuceng abang aku jatuh dlm parit...abeh badan die belemuih (kotor)... aku siann.. ahhh tak leh tengok..aku angkat kitty tu masuk toilet aku bg mandi...siap keringkan gune hairdryer... ewaaahhh tak hengat ko tu nak balik...aku smpai klia je dah jam 4.45pm... kbetulan staff yg jage kaunter prangai macam harammm bongok.. langsung tak bagi can..haa pastu tpakse la tmbah rm100 ntuk naik flight seterusnye.. tu pun kalau still ade seat kosong.. aku pusing je blakang..makkk aihhhh banyaknye org ngah que tuk standby kalau ade flight kosong..ase nak nangeh je.. abang aku lak balik2 kate ' tu laaa...mandikan lagi kuceng tu'...waaaa tu blum abah aku dr sabah kol... haaa sib bek laa adu sorg staf kat kaunter tu bek hati..die tanye aku sorg je ke?? aku pon buat muke kesian.. ala2 nak bengenang air mate gituwww... plakon air mate youuuuu... pastu abg staf tu masukkan name aku tuk next flight jam 7.. wahhh gitu..

hahahaha...see..dh lari tajuk lagi..

ok2..citer last..bukan psal bangau..tapi angse.. aku pegi umah kawan kak aku, kak dilla.. die tinggal kat tampoi.. dkat je ngan angsana tu... kak dilla ni ade pelihara angsa.. yang ajaibnye angsa ni takleh pisah ngan kwan die si ayam.. ayam hokeeii... kalau ko amik ayam tu bw lari die keja ko.. smbil angsa tu keja die naikkan kpale die tinggi pastu die tunduk.. seolah2 die kate 'turunkan bini i!!!'..hahaha lawak gile...tapi sebenanye dlm mase yg same aku tharu..ase nak nangeh tgok..binatang pon tau bkasih sayang wlaupun blainan bangsa (bangsa??? haha)... nyesal tak amik video..sangat comel okei.. die tak patuk pon org yg bw lari ayam tu..cume die suh pulangkan je ayam die.. pastu bile kite lepaskan die pon ekot je mane ayam tu pg..padahal ayam tu skit tak heran kat die..sian kat angsa tu.. die sbenonye mase kecik di letakkan sekali ngan ayam tu..tu yg die engat ayam tu kwn die agaknye.. bile angse tu di campurkan ngan angsa laib, angsa2 lain tu pulaukan die hokeii.. dorg taknak kawan die.. pelik kan?? dh macam cite the ugly duckling...

sumber : mr. google's image

comei je aku tgok..tang mane yg ugly nye...wekkkk

Sunday, January 1, 2012

new step, new episode...



maka hari ni bermule la era baru untuk kite semua.. firstly memang takde lain yg mampu diungkapkan selain rasa syukur kerana nikmat nyawa yang masih dibekalkan kepada jasad ini.. Alhamdulillah atas kurniaan dari mu, ya rabbi... dan semestinya keinginan untuk menjadi insan lebih baik disisinya takkan penah pudar dari taun ke taun.. semoga kite terus di landasan yang benar.. sangat2 bersyukur krn dilahirkan sebagai ummat mu ya Rasulullah..


selamat tinggal tahun 2011..
berkuburlah dengan pahit manis memori lepas~

semoga pengalaman mengajar kita menjadi insan yang lebih baik
untuk hari ni dan waktu2 yang mendatang..aminnn

rebutlah peluang yang ada sementara masih punya waktu..

nak menambah ilmu dalam menjahit pulak..
hee


selamat tahun baru..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...