BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, May 31, 2011

hockey...


saye jatuh cinte dgn hoki
have been in this sport since form4

saye sangat2 winduuu dgn hoki
turf hoki, my stick and of coz my teamate..

dari midfield, ke striker and top striker, kemudian balik semula ke midfield
dan akhirnya ke defenders as a free man..
saye sangat-sangat takut dengan bola hoki..
and its really weird i ended up by playing it...

dah due tahun bertutur mewakili uum dalam masum
tapi...
hmmm..
mase kat skolah dlu saye rase puas dpt main hoki..
even kalah tapi kepuasannya org ekonomi kate utiliti tercapai..

tapi bermain di uum..saye rase stresss
tertekan..
thats why i decided to not join masum dis year..

oh stick ku sibo..
maafkan saye krn mengabaikan awak..
:((

i never feel regret that i involved in this sport.,,
after all i also got the benefit by joining it..
luv u hockey..

Sunday, May 29, 2011

saye kodomo lion ..yang lapar

saye sangat lapar...
tuan rumah sudah lupe ade seekor singe terperap dalam rumah...
saye mengidam sotong morocco KANGAR,perlis..
ohh sungguh sedap..
perghhh terbaek..

dan saye rindu nak lepak kat cafe d'buluh madu ..
ohh sedap..super2 yummy..

tom yam yg totally perfect...sedap!!!

ayam goreng kunyit..memang tak sah lau seminggu tak makan ni..
sedap...

ayam masak kicap..perghhh..memang kaw..sape yg suke kicap memang confirm suke ni..
pekat~

ayam masam manis...pekat dan memikat..uhhhh... nak!!


ohh..inilah gabungan makanan saye dan kawan2..
cafe d'buluh madu memang da besh~
yg tak tahan...dr tuan kedai hingga ke chef peramah..
kalau cashier tau pelayan peramah memang dah biase sgt kan..
tapi cafe ni..chef die pon amat2lah peramah..
siap lambai2 tangan kalau kitorang datang...
ishh...suke sangatlaa...




oh seksanye rase perut...lapo... ;((

tuan rumah tolong balik segera..
sebelum saye kosongkan fridge awak...

haaa..jangan hengat saye tak mampu wat camni..ekekeke


ini lah keadaannye..
bertemankan japanese rice cake..
yummy...




saye kodomo lion yang comey lapar.. heee




^__^


oh tuhanku..
berkatilah hubungan ini..
akhirkanlah hubungan ini dengan ikatan yang indah...
aminnn,,,

Saturday, May 28, 2011

happy bufday incek busyuk..

make hari ini genaplah usia 24 tahun belon ati saye...
selamat ulang tahun sayang..
semoga dikurniakan kesihatan yang baik
dan rezeki yang tak pernah putus..
ameennn...

saye taktau bilekah gambar ini di ambil..tapi nampak seperti pucuk mude..
hakhakhak..
wekkkk.....

alaa tomeinyee anak pacik jelan a.k.a mazlan ni..
ase nak cubit2 je sampai bengkak..
kekeke...

ohh..saye terkedu..
mak incek busyuk nak ikat saye ujung taun ni..
ohhh jangan...saye alergik ngan tali...opppsS
over lak..kehkehkeh..
mak nye nak kitorang bertunang ujung taun ni..
hmmmm....
saye tak tau nak bg keputusan ape..
memang la kalau boleh nak ade ikatan secepat mungkin...
yer laa..kan lebih afdal cenggitu..
tapi hati terdetik..
dah sedia ke...
mak bagi ke..
abah setuju ke..
pas ni nak watpe..
sambung study ke keje..
saye cakap kat mak die saye nak sambung study dlu..
tapi mak nye kate..
eh tak apelah...sambung belajar ke keje ke tak kisah..
yg penting kite tunang dlu...
aduh...speechless...

ya Allah permudahkan urusanku dunia dan akhirat...





miss u guys!!!!

alhamdulillah...
saye telah menamatkan pengajian 3 tahun di UUm..
saye rindu kawan2 saye...
bile kite boleh tinggal serumah lagi...
bile kite boleh tido setilam lagi..
dan bile kite boleh bergelak ketawe bsame lagi..
ohh rase tak pecaye saye akan tinggalkan sume tu...
gonna miss them a lot..
korang dah sebati dalam ati saye...


saye sayang kamu~
i miss u.. and i will always miss u guys..
engat janji-janji kite ..
friends forever..
sape kawen tak jemput kite bako je die..hehehe
mmmuah!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...