BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, January 13, 2013

lelaki & scandal


assalamualaikum

alhamdulillah..minggu exam dh berakhir..tp aku still stuck kat bangi ni. menghabiskan sisa-sisa hidup assignment yg tak abes2 lagi.. mentang2 due 18hb.. mmg 18hb la ko nak anta kann.. apelaa habit ni..smpai ke tua melekat.. ade due assgignment yg perlu di settle kan.. pastu selamat tinggal tanah semenanjung.. wahh gitu.. hahaha balik kk yok..rindu dh ni.. nak menghirup udara sabah.. i miss sabah..

ptg tadi lpas makan ak siap2.. nak teman kawan g cari cari tapak niaga.. nak beniaga katanye.. teman la kawan ni ..smpai ke meru.. sbab nak jumpe kwn nye jap..nak bg cek ape tah.. yg kwn die ni sanggup dtg dr ipoh semate2 nk amik cek tu.. naik bus plak tu.. pastu mase jumpe tu die bw makwe die.. ak ngan kawan ak ni tegamam hokeii tgok makwe.. lawa gile!!!! GILE SGT!!!! aku siyes tegamam wei.. apekah?? pompuan pon tergamam.. hahaha mmg lawa wei.. hampir kpd perfect comelnye tu.. takde sape perfect ye.. so yg ni hampir ke arah2 tu la.. putih..slim gitu.. mata bulat..bulu mata melentik.. malu2.. n pakai baju kurung.. ko mampu? perghh aku ngan kawan aku siap tekejut bile die kate tu makwe die.. haaha apekah?? sbab kwn die ni takde la macho n hensem pon..biasa2 je..

cantik n ayunye budak tu smpaikan bile ktorg masuk g kedai nk lepak minum2 sume budak2 laki pusing ye tengok budak tu..smpai teteleng kepale.. pacik macik yg dok blakang pon dok ushar budak pompuan ni.. ak lagila..dok sbelah die kan.. punye aa segan..jap2 tgok muke die.. putih bersih wei muke die.. malu2 lak tu.. hoiii...

pas lepak2 tu dorg blah la..nak keja bus nak blik ipoh smule.. pastu kawan aku ni bukak mulut.. yg laki td tu sbelum ni pnah dtg gak jumpe die..tp bw pompuan lain..kire scandal die aa.. lawa jugak..kalah yg awek ayu td tu..tp yg scandal die ni seksi nak mammm.. pastu gedik2.. so yg scandal ni stok geli2 dak laki tu je la.. yg awek ayu td tu br bebetul nk dijadikan bini.. APEKAH??? mangkuk jamban betul la.. berasap je aku dengar.. ehhh heloooo yg budak ayu dh ckup lawaaa... lemah lembut... scandal tu buat ape?? nyampah nye aku dgr.. sakit wei ati.. nape wat camtu wei.. sian due2 pompuan tu.. jgn la jadik kat aku.. ;(
penipu la weiii mamat tu.. dasar kencing punye org.. geram aku.. LIAR! 


Friday, January 4, 2013

Otak tepu

Hari ni start exam..paper ekonometrik.. hoiii formula dah la banyak..dgn test lg.. cochran ape tah..dh bunyi cam lipas.. bukan ape kutuk.. sbab aku tak cover topic tu pon..skali klua.. memang lipas betul..eh tapikan semalam time ak blajar ade lipas terbang tau..ntah2 lipas tu sbenanye nk bg tips yg topic tu kua.. malangnye.. lipas tu aku tangkap gune tangan & aku buang ke luar tingkap..hebat tak aku???hebat tak??? tu namenye tension dek oi.. sebab exam make trauma dgn lipas hilang gitu je.. perghh hebat penangan exam kan.. haha

ade due paper lg next week.. teori pembangunan & ekonomi buruh lanjutan.. otak ak dah tepu.. ak cam dh black out wei.. ape taknye.. smalam aku tak dpt tido.. exam start jam 9 pagi.. subuh tu jam 6 lebih mate aku br kuyu2 nak tido.. ishh aku tension wei.. sakit jiwa aku.. apesal la jd camni.. apekah krn obsesi aku dgn burung hantu.. jgn laa  .. t tak awet mude muke iolls.. gagagaga

ni bdn2 aku sume dh ase lenguh2 sakit... tak cukup tido punye pasal.. malam ni tido aku nak letak jauh2 tab.. mgkin sbab tab kot ak jd susah nak tido..sbab bile nk tido je aku buka tab.. pastu bace2 blog ak jd excited nk bace smpai abeh..pastu buka lg blog lain..pastu tgok gamba insta fynnjamal.. layan gamba juna.. ohsem.. comel gile juna.. i is cemburu.. ase nak tenyeh2 je pipi juna.. geram.. eh ape aku melalut ni..
haa sbb tu laa aku tak dpt tido..so malam ni ak nak letak tab aku jauh2.. "shuhhhh shuhhh p main jauh2," kata iolls kepada tab.. hahaha eh patutnye smalam dlm jam 4 lebih nk ke lima tu ak dah ngantuk..tp aku bau sedap smacam..ghupenye rumet ak.. masak ape ak tak tau.. makin la ak tak dpt tido.. isk -_______-

pagi td aku g exam dgn otak tepu..badan lesu.. aku jawab je.. sib baik aku ingat gak ape ak blaja..alhamdulillah.. time kasih sape2 yg doakan aku.. ofcoz doa dr family, friends n dia.. tenkiu.. mmmuah.. sbelum g exam ak sarapan dlu.. takot weiiii.. 3 jam tu.. perut ak dah la kalau lapar jenis american idol.. nyanyi2.. kuatttt.. maluuu weiii.. satu klas boleh dengar.. so tuk prevent dr blangsungnye american idol finale harusla aku bekpes dlu kan.. ak mkn sandwich.. minum air byk2.. makan vitamin C & B complex.. alhamdulillah.. smpai abeh aku btahan.. 2 booklet answer sheet tu aku jawab wei.. dlm 15 page.. hahaha.. moge2 ak tak merapu.. ade juge yg aku merapu la.. tapi come on lo prof.. aku saling balik tu formula n langkah2 ujian die nak..cume aku tak masukkan model dlm soalan tu je..sbab i is tak tau.. drpada kosong kalau aku buh prosedur ujian dpt gak kan markah.. kan prof kan.... kan!!!????

aku nak bush gigi dlu..solat.. pastu aku nak tido.. tab mane tab..?? buh dalam loker siap2.. malam ni u dok dlm loker..leave me alone!!! let me have my beauty sleep please.. ohsem!~ ^__^

eh petua2.. bangun dr tido.. amik wudhu.. solat subuh.. pastu bace al-Quran dalam 15 minit.. bagus untuk perkembangan otak.. jom buat same2... ;P


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...