BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, August 20, 2013

thank you skinz infinite



Assalamualaikum ;)
selamat hari raya ..kalau ada salah silap saya, sepuluh jari saya hulurkan.. no! bukan nak mintak duit raya..tapi nak minta ampun dan maaf... maafkan ketelanjuran jari yang menaip, akal yang berfikir dan kata yang menikam.. gituuu.. 

dah lamaaaaa bersawang blog ni.. punyela pemalas.. duk rumah macamkan raja..bukan anak raja..RAJA ok..hihi pemalas gila.. jangankan mak mentua tgok tak hingin..mak sndri tgok pon konpius hingin ke tak hingin..gituuuu hahahahaha mampos..kutuk diri sendiri.. 
sebulan honeymoon di rumah sndri.. ber-patner-kan bantal kabu, tilam empuk.. haruslah partner nye bantal..tak kawen lg.. hihihi 

lately tgok traffic blog ni berduyun org masuk sbab post skinz infinite yang lepas.. 
sebenanye dak tak pakai dh skinz infinite skang ni.. dh tuka g brand lain.. tp still skinz banyakkkk membantu.. sangat berkesan menghilang jerawat teruk ngan parut2 zaman degree dlu.. 
sampaikan ade kwn2 uum yang still contact smpai skang tanye2 pkai ape.. nampak bebeno muke aku dlu teghuk ye.. dh nmpak cam pgoto pun ade gak dlu ngan muke bejerawat kiri kanan.. stress.. tapi alhamdulillah.. dengan IZIN ALLAH SWT akhirnye berjaya gak.. berkat usaha kakak aku la tu dok laa suh ak try.. walaupunnnn skinz infinite ni target die tuk 25 years and above.. apedehalll.. hihihi

tapi pakaila konsisten.. ak ase yg banyak membantu die nye cream cleanser, toner, serum ngan night cream.. ak pkai konsisten dlu..mmg berkesan ilangkan jerawat.. kedut ak tak sure..sbab ak tak bekedut lg..kihkihkih

ak rasa sebenanye mane2 produk lau pkai konsisten insyaAllah berkesan.. kakak aku cite baru2 ni die teserempak ngan sorg gadis (gadiss gituuuu..hihihi).. muke die sgtlaaaa bersih.. macam gune camera 360.. punye la perumpamaan...CAMERA 360 okkkk... bile die tanye pkai ape.. relax je die jawab.. pkai safi balqis je.. trus akak ak dr pkai wonder glowwww-sgt tukar g safi.. boleh?? 

ak pon cam excited dup dup dup je nak tuka g safi balqis..pkai one set.. suci dan halal.. dan2 suci dan halal kan.. penangan camera 360..hahaha
bile p'k balik punye tak tebal muke akak ak smpai g tego ntah sape2 semata2 nak tanye die pkai ape.. mmg hebat aaa ..hahahaha kalau ak ggt jari dr jauh je la.. pastu bile dekat buat2 tak nmpak..padahal nak je tanye..tp malu.. hihihi

ak wat entry ni sebenonye sbab td bile belek2 hp jumpe gambo lama..jerawat merah2 itam .. trus terkedu sebentarr.. dasyat gak eh ..huhu alhamdulillah zaman muda mudi jerawat dh berlalu..

beberapa minggu lpas abeh blaja kat uum..
 balik umah abah dok perli2.. banyak nyamuk ke kat uum.. -_-""



selepas 


alhamdulillah..bende baik kite kongsi..
lagi satu tips.. beli la banyak2 serkup kepala @ anak tudung @ skaf rambut atau apejela namanya.. bli berpuluh2 pon takpe.. sbab kadang2 yg wat jerawat tu sbab kite pakai serkup berkali2..
sape area bangi silela ke warta bangi tu.. rm10 dpat enam helai.. haritu ak borong trus rm25 hengget..dpt 15 helai.. tp skang bile kira balik.. agaknye 10 pon tak smpai.. ade hantu serkup agaknye kat umah ni.. hi hi hi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...