BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, October 2, 2012

di awangan ;(

❤ assalamualaikum cinta 
❤ wa'alaikumsalam rindu 

dah nak masuk sebulan aku di sini.. tapi still mood tuk belajar tak dtg2 lagi.. habit suke menangguh kerja masih lg tak bleh nak dibuang.. hoii la manusia.. kekadang aku suke tampo2 pipi aku nak bg sedar.. tapi takde effect pon.. mungkin perlu bantuan dr orang lain.. PANG!!!!! (tegolek............)

aku cube nak buang semua habit buruk.. mungkin perlu mase.. dah setahun aku tinggalkan ilmu eko.. SETAHUN.. bile masuk je ukm, every first class in each subject yg aku amik, aku mesti blurr.. tapi alhamdulillah klas2 seterusnya aku dh dapat catch up balik ilmu2 zaman degree dlu.. aku nak ubah mentality aku.. belajar kerana ingin menambah ilmu.. bukan semata2 tuk pass exam.. pas exam ilmu nye sume aku buang.. ish ish taknah dah camtu.. even aku rase master ni lebih enjoy banding ngan degree, aku nk make sure stiap ilmu yg aku baja aku ingat n paham smpai bila2.. 

pagi td aku dengar bunyi kpal terbang lalu..alaa bunyi kapal terbang tuuu.. pastu aku trus rindu nk balikumah.. bile rindu aku tgok board tepi katil aku trus nampak gmbar family.. oiii rindu ;( aku rase ni lg dasyat dr kt uum dlu.. dlu aku dikelilingi oleh kengkawan yg gile2.. tak sempat nk ase rindu smpai tahap meleleh.. hehe rindu kat amy,ana, aie ngan aini.. kat sni aku roomate ngan dak junior.. die wat hal die..aku wat hal aku.. jgn die wat hal aku, aku wat hal die dahh.. kan?? so jom kite tadah tangan n sebut alhamdulillah.. huhu

minggu dpan mek an balik lagi.. tinggal laa aku sengsorang lg.. tpakse g klas HR n pembangunan sesorang.. hoiii bleh mati kutu aku camni..klas 4 jam.. ape nak buat lau ngantuk..cubit la peha sndri.. geletek la pinggang sndri.. nak bg tak ngantuk.. hehehe 

hmmm...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...