BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, September 28, 2009

hari raya...


selamat hari raya...maaf zahir & bathin...


ainul busuk!~


odw ke batu pahat


dgn noy gendut..my sis


odw ke pekan nenas

hari raya ...cam biase..meriah...tapi letih...
bayangkan satu rumah ade 66 penghuni...perghhh macam rumah panjang plak...
huhu...
tak payah tunggu open house..hari2 biasa pun dah macam open house...



Wednesday, September 16, 2009

ooOOoo..balik kampung




dengan lafaz bismillah...
bertolak ke johor kampung ku terchinta pagi ni..
jam 930am...
semoga perjalanan ini dipermudahkan..
amin...


selamat hari raya...
maaf zahir dan batin...


bee-2.05am

Tuesday, September 15, 2009

seminar setiausaha

salam...

memandangkan hari jadual ari selase selalunye diisi dengan meng'qada'kan tido..maka nye telah bertekad menggantikan tempat ana ke seminar setiausaha...hehe..
ana bucuk dah balik sabah..



-peace-


aini-amy


bee-amy


-kuala perlis-


-mengantuk-



tak sabar nak balik raya...
kutip duit raya...hohoho


berbuka puasa di tesco mergong...



aie-ana-ekin-mek an


bluek...

bee -ana

kak weeween - kak payeen

Friday, September 11, 2009

hemo..hemo..

kucing ni di panggil aga..sbb die agresif dan hyper-active..
tak reti duduk diam.. perlu di dush!!!dush!! baru die nak dok diam...

orang kate kuceng uum bijak pandai..ye la name pun dok uum..amik degree..heee







Thursday, September 3, 2009

pics ...


K.A.M.I



peace...

bee & ana..
lawatan ke fakulti eko UM..



berbuka di kuala perlis...





mengisi masa terluang...




menjadi penonton untuk sukan cob..


jangan...

membaca entri dari blog cikgu rashid buat aku terpaku sejenak..
tersenyum...

ayatnya cantik..
tidaklah tajam...
tapi sangat menusuk...


“Jangan terlalu baik, saya akan merindui awak.”
“Jangan terlalu mengambil berat, saya mungkin menyukai awak.”
“Jangan jadi terlalu rapat dengan saya, saya mungkin jatuh hati dengan awak.”



kamu..
yang buat aku tersenyum...

Wednesday, September 2, 2009

-masih cinta-

Tik,.,tik,.,.tik Waktu berdetik
Tak mungkin bisa ku hentikan

Maumu jadi mauku

Pahitpun itu ku tersenyum


Kamu tak tahu rasanya hatiku
Saat berhadapan kamu


Tik,.,tik,.,.tik,.,.

Air mataku
Biar terjatuh dalam hati
Mau ku tak penting lagi

Biar ku buat bahagiamu


Kamu tak tahu rasanya hatiku
Saat berhadapan kamu
Kamu tak bisa bayangkan rasanya

Jadi diriku, yang masih cinta

Kamu tak tahu hancurnya hatiku

Saat berhadapan kamu

Kamu tak bisa bayangkan rasanya

Jadi diriku, yang masih cinta




Tuesday, September 1, 2009

miaow...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...