BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, August 29, 2009

bingung atau b.e.n.g.o.n.g???

carry mark makro hancurs....

dah seminggu result kuar tapi aku still menyesal...
tu laa...suru blaja taknak...ape dah jadi??ape dah jadi...smpai sekarang tak kahwin lagi..opss..off topic!~heee....


soalan senang...ye la kalau belaja senang..tapi org dok blaja aku siapkan keje eko maths yang bertimbun...
ntah ape yg aku mgarut dlm paper tu...yg aku yakin leh score pun soalan kunci kira2...ye la..soalan tu campak kat budak form 6 pun confirm bleh jawab...
ish....menyesal!!!!!!!!!!


kalau abah tau...confirm aku kne
jadi..adelah lebih baik kalau pkara ni kite diamkan
n i'll do my best in final...
hehe...


attention!!!

kerja kosong ntuk y interested...
manjadi pakar motivasi kpd budak pemalas..(--->aku<---) salary - rm ?..hmmm...tak payahla.. makan minum ditanggung... hehe... so...ade sesape yg berminat??


asyik nak gelak je bile ingat citer mek an...
jiran bilik depan berkemban gune towel..
tapi nampak bon**t...haha
tu la..sape suh jeling2 kitorang lagi...
hahahaha..dan muke..
buuuu

astaghfirullah...
puase puase!!!!!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...