BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, April 2, 2013

dah tak makan dahhh ;)

assalamualaikum

ni kesinambungan dr post lepas..
sal pearl com**** ori***.. sbenanye pas 2 bulan lebih makan bende tu ak dah stop amik dan..x makan dh.. skang ni ade due botol yg lom buka lg kat aku..

knape ak tak makan.. sbab cukup sbulan ak makan ak nye period lambat gile... lmbat sbulan..boleh???uihh takut i.. trus benti..taktau la lau makan die betulkan sistem ape ke..takde la teman gheti bab2 gitu..tapi i is takut so i benti consume.. lagi satu oleh kerana effect makan bende ni menyebabkan pendarahan ape tah sbab kandungan gingko tu la.. n kebetulan ak amik vitamin C Nn c-500 dr cos*** skali.. ak pasan sjak aku amik vitamin c ni ak jd sembelit.. baik2 ak lancar 2-3 kali shari jadi 3 hari skali..  mmg combination terbaik ngan pearl tu la.. pearl plak wat pndarahan.. skali tu ak membuang ngan sembelit tu kuar darah okkkk.. DARAHH... bukan skit.. mengalirrr weiii....meremang ak.. pucat lesi.. ingat pnyakit ape laa.. trus ak benti tak makan dh..

tapi memandangkan ak ade tige botol lg pearl ni ak nak try lg makan maybe dlm due bulan ni..tgok camne..kalau jd camni lagi akan ku campak jauh2  simpan dalam almari.. di sudut paling jauh.. di sudut ruang kamar hatiku katanya... hahahahakkkk tuihhh.. hahaha

tp yang vit C tu mmg ak dh buh jauh2.. taknak tengok dh.. i hetchuuu..  dh byk kali cube memang engko laa puncenyee....

k bai


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...