BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, May 2, 2013

hmm..

assalamualaikum ;)

dah lame tak post something kan dalam ni.. bz ngan assignment sbenonye.. perang emosi pon ye gak.. tapi alhamdulillah dh lepas.. bende lepas tak perlu dikenang.. kalau ini takdirnye takpela.. saya tutup mata.. kuatkan hati.. dari kenang benda lepas baik kite lihat ke hadapan.. insyaAllah mungkin ade jalannya kan..
xtau la ape perancangan Allah untuk saya.. ;)

bende lepas tu dh tolak tepi.. tapi kenapa ye ada yang masih takleh terima.. masih nak menganggu.. kata benci tapi masih menagih.. kata marah tapi masih mengharap.. move on la! jgn jd perigi cari timba.. maluu

terasa?sile terasa..
  i know everyhting about u! 

x puas hati..
please leave your phone no in comment box..
 i'll call u.. 
dah tau sebenanye no u.. u tinggalkan nama je pon boleh gak
 just nak makesure mmg awak ke pembaca yg tinggalkn komen kat blog sy.. 
kalau mmg awak, sy kol..nak?
sbab sy mmg dh dpt no awak ..  ;)
takut? g la mgadu.. kekeke

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...